Καλή χρονιά Socialtistas!

FB_IMG_1577959091563

Μία ακόμη χρονιά “έγραψε” σε αυτό το αόρατο τεφτέρι που κάποιοι πιστεύουν και βασίζονται, με το 2020 να είναι έτοιμο από χθες να εισπράξει τα βρισίδια μας για ό,τι δεν θα μας πάει καλά.

Πλέον, το μέχρι προχθές μισητό 2019 είναι έτοιμο να αποτελέσει το έτος της καρδιάς μας μέσω της φράσης “κάθε πέρυσι και καλύτερα” -αν και αυτό δεν ισχύει σχεδόν ποτέ, εκτιμώ εγώ.

Σοβαρά μιλώντας τώρα, ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το νέο έτος, με, κυρίως, υγεία, αγάπη και δημιουργία.
Αν και η αλλαγή του έτους δεν σηματοδοτεί πρακτικά και αυτομάτως τη μετάβαση σε έναν άλλο τρόπο ζωής ή μια νέα αρχή, μπορεί να μετατραπεί σε ένα σημείο εκκίνησης αν εμείς το αποφασίσουμε.
Εξηγώντας, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η αλλαγή του χρόνου και το τέλος της δεκαετίας αποτελούν ένα ορόσημο, έστω και τυπικά, μπορούμε να γράψουμε στο αγαπημένο μας μπλοκάκι (και μπλογκάκι, στη συγκεκριμένη περίπτωση) τί θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε το 2020. Άσχετα αν το καταφέρουμε ή όχι, θα το προσπαθήσουμε όσο δεν πάει! Γιατί μπορούμε ρε φφφφφφίλε!

Σε ό,τι αφορά στο μπλογκ μας, αγαπητά πιόνια του Socialt, μέσα στους στόχους μας για το νέο έτος είναι να φθάσουμε και να ξεπεράσουμε τα 300 άρθρα-απόψεις στον ιστότοπό μας (τους 10.000 followers δεν τους αναφέρω, είναι ζήτημα εβδομάδων :p). Επίσης, να διοργανώσουμε δύο φορές (μια για τα φετινά Χριστούγεννα που δεν προλάβαμε και μια τα επόμενα Χριστούγεννα) τη φιλανθρωπία που είχαμε διοργανώσει το 2018 για τους άστεγους και γενικότερα να συνεισφέρουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε κοινωνικά. Επιπλέον, μια ιδέα που μου ήρθε πρόσφατα βλέποντας κάτι ανάλογο στην Κω: θα προσπαθήσουμε μήπως καταφέρουμε να φτιάξουμε σε κάποιο σημείο (στην Κορινθία, λογικά) έναν “Τοίχο Αγάπης”, ένα σημείο δηλαδή όπου θα αφήνονται αγαθά προς χρήση από συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αν και αμφιβάλλω κατά πόσο μπορεί αυτό να δουλέψει. Σε αυτό το κλίμα, θα ήθελα να κατασκευάσουμε επίσης σπιτάκια για τα αδέσποτα, μία κίνηση που ήδη έχει αρχίσει να παρατηρείται σε κάποιους δήμους.
Υπόψιν, αυτή την περίοδο περιμένουμε και δείγμα από το περιοδικό που σας είχαμε παραθέσει στο ΦΒ. Τέλος, κάτι που έχω αναφέρει πάλι, θέλουμε κάποια στιγμή μέσα στο έτος να κάνουμε ένα πάρτι για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το μπλογκ. Θα μπορούσε να είναι ένα πάρτι σε έναν ενοικιαζόμενο χώρο ή ένα beach party. Είναι κάτι που αξίζουμε σαν μπλογκ και παρέα και για αυτό θέλω τόσο πολύ να το κάνουμε.

Σε ό,τι αφορά τους προσωπικούς στόχους, μήπως καταφέρω και εμπνεύσω κάποιον ακόμη κι εγώ ο σάπιος, εκτιμώ ότι το 2020 σίγουρα θα είναι έτος αλλαγής. Αρχικά, θέλω να ξεμπερδεψω επιτυχώς με την αγγαρεία που με έφερε πίσω στην Ελλάδα, δηλαδή την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, και μετά να βγω και πάλι στην αγορά εργασίας και τη ζωή υπό, σίγουρα, άλλες συνθήκες. Το μπλογκ αποτελεί επίσης μια από τις προτεραιότητές μου, καθώς μόλις αποκατασταθεί και πάλι το ζήτημα της δουλειάς μετέπειτα θα μπορώ να συνεισφέρω περισσότερα και να αναπτυχθεί το Socialt ακόμη περισσότερο -μην ξεχνάτε ότι όχι μόνο δεν βγάζουμε χρήματα από το μπλογκ, αλλά βάζουμε. Επίσης, έχοντας ήδη αρχίσει να προετοιμάζομαι κατάλληλα, νομίζω ότι το 2020 θα είναι το έτος που θα αρχίσω πάλι να παίζω μπαλίτσα και γενικότερα να έχω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής (αντίο κάπνισμα!) και με ακόμη περισσότερα ταξίδια στον κόσμο!!

Αυτά λοιπόν.
Σας εύχομαι και πάλι καλή χρονιά!
Κλείνω ευχαριστώντας τους ανθρώπους μου, που πάντα είναι εκεί για μένα 🙂

 

V.M.

Σχολιασμός

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu